logical blog

Program për rezervime dhe check-in check-out për hotelet

Nëse keni një hotel, dhe nuk keni një program për të automatizuar procesin e rezervimeve dhe check-in, check-out, çfarë po prisni? logical sjell tek ju ePoint hoteleri, programin më të sofistikuar për regjistrimin e klientëve, përpilimin dhe printimin e faturave,...

Aplikacion për pagesat nga celulari

Në realitetin e ri të pandemisë dhe distancimit social, mënyra më e sigurtë për të paguar faturën qoftë në një bar-restorant, supermarket apo në terren në kontekstin e shitjeve me shumicë, është përmes aplikacionit të pagesave në celular. Prandaj dhe ne kemi krijuar...

Covid-19: Të vërtetat dhe gënjeshtrat sipas OBSH

Pandemia e Covid-19 ka shkaktuar një ndryshim të skajshëm në mënyrën tonë të jetesës. Shumë prej nesh jemi të stresuar në ankth për shëndetin tonë si dhe të prindërve apo të dashurve tanë. Që në fillim të hapjes së pandemisë janë bërë shumë spekulime nga...

Masat e marra në logical për parandalimin e Covid-19

Në logical, e marrim pandeminë e Covid-19 dhe mbrojtjen e punonjësve tanë, familjarëve të tyre, klientëve tanë dhe të gjithë komunitetit që na rrethon, shumë seriozisht. Në muajt e parë të pandemisë gjatë karantinimit të detyruar, implementuam teknologjinë për të...

#TiJeHero

Në kushtet e pandemisë, ndërsa shumë prej nesh mund të punojnë nga shtëpia, të tjerët, ata njerëz të cilët ofrojnë shërbime esenciale për të gjithë ne, janë të detyruar të dalin nga shtëpia. Në këto kushte këta punonjës esencialë për të gjithë ne, vënë veten në rrezik...

Si të punojmë nga shtëpia në kohën e COVID-19

Si kompani B2B, puna jonë në logical është e varur në mënyrë direkte tek bizneset e shitjes me pakicë, bar-restorantet, dhe distribucionit me të cilat ne operojmë. Rregullat e marra nga qeveria për të parandaluar përhapjen e COVID-19 në kushte në të cilat shteti ynë i...