program shitjesh për bar kafe restorant

Program për bar kafe restorant

logibar është program shitjesh për bar, kafe, restorant, fast food, piceri, dhe biznese të tjera të këtij lloji. Programi integrohet me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. logibar mundëson fiskalizimin e faturave në mënyrë automatike, përmes modulit të fiskalizimit. Ai lidhet me pajisjet moderne për menaxhimin e bar-restoranteve. Me logibar ju mund të menaxhoni porositë e klientëve, shitjet dhe faturat e fiskalizuara, klientët, marketingun, stafin, raportet e shitjeve në bar-restorantet tuaja.

logibar programe të fiskalizuara per bar kafe restorant
program shitjesh per kafe bar restorant

Program shitjesh për bar kafe restorant

logibar është program shitjesh për bar kafe restorant fast food, piceri, etj. Me logibar, mund të listoni artikujt me gjëndje, krijoni strukturë me zona dhe tavolina, përpiloni fatura, aplikoni metoda moderne pagese, shpërbleni klientët me kartë besnikërie dhe promocione.

Fiskalizoni automatikisht faturat

logibar është çertifikuar për fiskalizimin e faturave. Përmes modulit të fiskalizimit, logibar komunikon me admininstratën tatimore ku nis faturat e krijuara dhe merr faturat e fiskalizuara, të cilat pajisen me numrin unik identifikues të faturës.

Integrim me sistemet financiare

logibar është program i përshtatshëm për rrjetet e pakicës përmes integrimit të tij në cloud. Ai integrohet me sistemet financiare nga ku merr të dhënat si artikuj, barkode, çmime, dhe gjëndje dhe ku dërgon dokumentat e krijuara në kohë reale.

program shitjesh për bar kafe restorant

metoda pagese

Metoda pagese me para në dorë, kartë debiti & krediti, aplikacion në celular dhe zgjedhje valute.

program shitjesh për bar kafe restorant

karta besnikërie

Ofroni pikë shpërblimi, mblidhni të dhëna dhe aksesoni raporte mbi blerjet e klientëve.

program shitjesh për bar kafe restorant

kupona & voucher

Nxisni klientët duke ofruar ulje me kupona,
voucher, zbritje fature, dhe pikë shpërblimi.

program shitjesh për bar kafe restorant
program shitjesh për bar kafe restorant

zona & tavolina

konfigurohet me strukturë me zona dhe tavolina ku listohen faturat dhe printohet faturë përmbledhëse.

program shitjesh për bar kafe restorant

bundle packs

Kombinoni artikuj nga kategori të ndryshme në paketa ose menu me çmime preferenciale.

program shitjesh për bar kafe restorant

happy hour

Aplikoni çmime preferenciale për artikujt apo kategoritë për orë, ditë dhe sezona të caktuara.

klientët e logibar

mulliri i vjeter logo, programe fiskalizimi, kliente
mon cheri logo, programe fiskalizimi, programe bar kafe
kfc logo, programe fiskalizimi
veranda logo, programe fiskalizimi, programe restorantesh
padam logo, programe fiskalizimi, program restoranti
bougainville bay logo, programe fiskalizimi

Na kontaktoni: