Programe për Bar Kafe Restorant Hotel

Logical ofron programe për bar, kafe, restorant dhe hotel
për menaxhimin e shitjeve, shërbimeve, veprimeve logjistike,
raporteve të shitjes, marketingut dhe pagesave me smartphone.

program për bar kafe restorant

logibar është program POS për bar kafe restorant. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me pajisjet moderne për menaxhimin e bar-restoranteve. Me logibar ju mund të menaxhoni porositë, shitjet, klientët, marketingun, stafin dhe raportimin në bar-restorantet tuaja.

program për bar kafe restorant

ebar është program për bar kafe restorant për plotësimin e faturave të fiskalizuara, listimin e artikujve sipas gjëndjes, menaxhimin e klientëve dhe furnitorëve dhe gjenerimin e raporteve të shitjes & faturave. ebar është i përshtatshëm për të gjithë llojet e bizneseve të mikpritjes si baret, restorantet, kafenetë, bukëpjekësit, klubet, ëmbëltoret, fast-foodet etj.

program për bar-restorante

logibar është program POS për bar-restorantet. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me pajisjet moderne për menaxhimin e bar-restoranteve. Me logibar ju mund të menaxhoni porositë, shitjet, klientët, marketingun, stafin dhe raportimin në bar-restorantet tuaja.

aplikacion për bar kafe restorant

webbar është aplikacion në android për bar kafe restorant për marrjen e porosive dhe printimin e faturave me smartfon. webbar lidhet me versionin në desktop logibar dhe me sistemet financiare dhe ERP, si dhe integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit. Me webbar operatorët mund të marrin porositë direkt nga tavolina duke përmirësuar cilësinë e shërbimit.

aplikacion për bar-restorante

webbar është aplikacion në android për marrjen e porosive dhe printimin e faturave me smartfon. webbar lidhet me versionin në desktop logibar dhe me sistemet financiare dhe ERP, si dhe integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit. Me webbar operatorët mund të marrin porositë direkt nga tavolina duke përmirësuar cilësinë e shërbimit.

crm, marketing & raportim

logimark është program për menaxhimin e klientëve, krijimin e fushatave promocionale për bar kafe restorante dhe gjenerimin e raporteve të shitjes. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me programet e tjera të logical për shitje pakice, bar-restorant dhe
operacione në terren.

crm, marketing & raportim

logimark është program për menaxhimin e klientëve, krijimin e fushatave promocionale për shitjet me pakicë apo shumicë, dhe gjenerimin e raporteve të shitjes. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me programet e tjera të logical për shitje pakice, bar-restorant dhe
operacione në terren.

raporte në mobile

mcore është aplikacion në android dhe iOS për gjenerimin e raporteve dhe grafikëve në smartfon ose tabletë për bar kafe restorante. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Merr të dhënat nga sistemet financiare dhe gjeneron raporte për shitjet ditore, orare, për kategori, njësi dhe operator, dhe për faturat e fundit.

raporte në mobile

mcore është aplikacion në android dhe iOS për gjenerimin e raporteve dhe grafikëve në smartfon ose tabletë. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Merr të dhënat nga sistemet financiare dhe gjeneron raporte për shitjet ditore, orare, për kategori, njësi dhe operator, dhe për faturat e fundit.

program për bar-restorante

ebar është program për bare për plotësimin e faturave të fiskalizuara, listimin e artikujve sipas gjëndjes, menaxhimin e klientëve dhe furnitorëve dhe gjenerimin e raporteve të shitjes & faturave. ebar është i përshtatshëm për të gjithë llojet e bizneseve të mikpritjes si baret, restorantet, kafenetë, bukëpjekësit, klubet, ëmbëltoret, fast-foodet etj.

program për hotelerinë

ehotel është program për menaxhim hoteli, për rezervime, prezenca, plotësim të faturave dhe procesim të pagesave. Me epoint mund të regjistroni klientë, objekte dhe shërbime. Krijoni strukturë të hotelit me dhoma dhe objekte të tjera. Rezervoni dhomat përmes një kalendari me ngjyra sipas dhomave të lira dhe zëna. Shtoni shërbime në fatura.

aplikacion për pagesa

aplikacion për pagesa

flexpay është aplikacion financiar për kryerje pagesash. Klientët mund të paguajnë faturat me aplikacionet e tyre bankare, duke skanuar një kod QR të gjeneruar nga flexpay për faturën. Me flexpay bizneset shmangin pagesat me para në dorë dhe mundësojnë pagesën e faturave me smartfon për klientët.

aplikacion për pagesa

flexpay është aplikacion financiar për kryerje pagesash. Klientët mund të paguajnë faturat me aplikacionet e tyre bankare, duke skanuar një kod QR të gjeneruar nga flexpay për faturën. Me flexpay bizneset shmangin pagesat me para në dorë dhe mundësojnë pagesën e faturave me smartfon për klientët.

program për hotelerinë

ehotel është program për menaxhim hoteli, për rezervime, prezenca, plotësim të faturave dhe procesim të pagesave. Me epoint mund të regjistroni klientë, objekte dhe shërbime. Krijoni strukturë të hotelit me dhoma dhe objekte të tjera. Rezervoni dhomat përmes një kalendari me ngjyra sipas dhomave të lira dhe zëna. Shtoni shërbime në fatura.

Na kontaktoni:

klientët tanë për bar kafe restorant hotel

×