+355 67 20 00 178 sales@logic.al

crm, marketing & raportim

logimark është program për menaxhimin e klientëve, krijimin e fushatave promocionale për shitjet me pakicë apo shumicë, dhe gjenerimin e raporteve të shitjes. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me programet e tjera të logical për shitje pakice, bar-restorant dhe
operacione në terren.

crm & karta besnikërie

Me funksionin CRM, ju mund të krijoni karta besnikërie me nivele të ndryshme përfitimi, të regjistroni klientët në një databazë dhe të menaxhoni sistemin e shpërblimit me pikë. Ju gjeneroni dhe raporte për blerjet e klientëve.

skema të gatshme shitjesh

Përdorni skema të gatshme për të krijuar promocione dhe aplikojini ato në programet e shitjeve. Krijoni voucher, kupona, zbritje në faturë, kategori apo artikull, bundle pack, happy hour, ulje për evente apo klientë të përsëritur dhe katalogë me ulje.

raporte shitjesh të detajuara

Me logimark ju mund të gjeneroni raporte të shumëllojshme të detajuara për shitjet në biznesin tuaj. Gjeneroni raporte për shitjet ditore dhe orare, për operatorë dhe klientë, fatura, kategori apo artikuj, tavolinë, shportë apo pikë shitje, etj.

bundle pack

Kombinoni artikuj nga kategori të ndryshme
dhe shitini me ulje për të rritur shitjet.

karta besnikërie

Shpërbleni klientët me sistem
pikësh përmes kartave të besnikërisë.

kupona & voucher

Nxisni klientët duke ofruar ulje me kupona,
voucher, zbritje fature, pikë shpërblimi.

happy hour

Aplikoni çmime me ulje në një kohë specifike
të ditës. Mund të zgjidhni dhe për cilët klientë.

katalogë

Krijoni katalogë me çmime preferenciale për
një listë artikujsh, për një periudhë të caktuar.

evente speciale

Shpërbleni klientët duke i ofruar zbritje në faturë
për evente të veçanta si për shembull ditëlindje.

klientët tanë