epoint, ebar program për bar kafe restorant

program për bar kafe restorant

ebar është program shitjesh për bar kafe restorant fast food piceri për plotësimin e faturave dhe fiskalizimin e tyre, listimin e artikujve sipas gjëndjes, menaxhimin e klientëve dhe furnitorëve dhe gjenerimin e raporteve të shitjes & faturave. ebar është i përshtatshëm për të gjithë llojet e bizneseve të mikpritjes si baret, restorantet, kafenetë, bukëpjekësit, klubet, ëmbëltoret, fast-foodet etj. ebar është i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit.

epoint program per bare restorante
ebar, program për bar kafe restorant

program shitjesh për bar kafe restorant

Me programin ebar mund të krijoni dhe printoni fatura dhe t’i fiskalizoni ato. Gjeni artikujt në menu me kategori për t’i shtuar në faturë. Shtoni specifika dhe ekstra. Specifikoni klientin dhe shtoni ulje.

strukturë tavolinash

Përdorni një strukturë me tavolina të koduar me ngjyra për të plotësuar faturat e tavolinës. Ju mund të shtoni disa fatura, identifikoni vlerën total dhe kamarierin në pamje të parë dhe të shikoni cilat janë tavolina në përdorim dhe të lira sipas ngjyrës.

listim artikujsh me çmim & gjëndje

Regjistroni artikujt me kode, barkode, emra, kategori, njësi matjeje, çmime dhe furnitorë. Krijoni menutë me kategori për t’u aksesuar në ekranin e shitjes kur plotësoni faturën. Shtoni ekstra, përbërje dhe receta, kosto artikujsh.

epoint, elogistic, program për bar kafe restorant

fatura

Krijoni fatura shitjesh për bar kafe restorant. Krijoni fatura blerjeje nga furnitorët.

program për bar kafe restorant dyqane markete

artikuj & menu

Regjistroni artikujt me kod, çmim, gjëndje në
magazinë, kategori dhe shikoni veprimet me to.

program për bar kafe restorant dyqane markete

regjistrim klientësh

Ju mund të regjistroni klientët, krijoni databazë
klientësh, dhe të krijoni ulje për grupe klientësh.

program për bar kafe restorant
epoint, elogistic, program për bar kafe restorant dyqane markete

regjistrim furnitorësh

Ju mund të regjistroni furnitorë, dhe të aksesoni
dokumentat si ditari i furnitorit, fatura, etj.

monitorim stafi

Gjeneroni raporte të ndryshme për të parë
performancën e stafit dhe monitoruar prezencat.

program për bar kafe restorant

strukturë tavolinash

Konfigurohet me zona dhe tavolina. Kamarierët
mund të transferohen nga një tavolinë në tjetrën.