Programe për Dyqane Pakice & Markete

Programe për menaxhimin e shitjeve në dyqane pakice dhe markete, për menaxhimin e
magazinës së dyqanit, gjenerimin e raporteve të shitjes, marketingut dhe promocioneve, etj.

program për shitje pakice

logipos është program shitjeje POS për dyqanet dhe rrjetet e pakicës. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me pajisjet moderne për menaxhimin e marketit dhe dyqaneve të pakicës. Me logipos ju mund të menaxhoni shitjet, shërbimet, klientët, marketingun dhe raportimin.

program për shitje pakice

logipos është program shitjeje POS për dyqanet dhe rrjetet e pakicës. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me pajisjet moderne për menaxhimin e marketit dhe dyqaneve të pakicës. Me logipos ju mund të menaxhoni shitjet, shërbimet, klientët, marketingun dhe raportimin.

program për pika shitjesh

eshop është program për dyqanet e pakicës dhe marketet, për të plotësuar fatura të fiskalizuara dhe printuar ato. Me eshop, listoni artikujt me gjëndje, kosto dhe çmime. eshop është i përshtatshëm për të gjithë llojet e bizneseve të pakicës, si markete, dyqane veshjesh, elektronike, bizhuterie, parukeri, farmaci dhe biznese të ngjashme.

menaxhim magazine me palmar

flexcore është aplikacion në android për menaxhimin e magazinës me palmar. Integrohet me sistemet financiare dhe të fiskalizimit. Të dhënat si artikuj, çmime, gjëndje merren nga sistemet financiare dhe ju u nisni atyre dokumentat në kohë reale. Me flexcore menaxhoni porosi, shitje, blerje, transferta, inventar, pritje malli, skadenca, printim etiketash, etj.

menaxhim dyqani me palmar

flexstore është aplikacion në android për menaxhimin e dyqanit me palmar. Integrohet me sistemet financiare dhe të fiskalizimit. Të dhënat si artikuj, çmime, gjëndje merren nga sistemet financiare dhe ju u nisni atyre dokumentat në kohë reale. Me flexstore bëni porosi, shitje, blerje, transferta, inventar, pritje malli, skadenca, printim etiketash, etj.

crm, marketing & raportim

logimark është program për menaxhimin e klientëve, krijimin e fushatave promocionale për shitjet me pakicë apo shumicë, dhe gjenerimin e raporteve të shitjes. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me programet e tjera të logical për shitje pakice, bar-restorant dhe
operacione në terren.

raporte në mobile

mcore është aplikacion në android dhe iOS për gjenerimin e raporteve dhe grafikëve në smartfon ose tabletë. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Merr të dhënat nga sistemet financiare dhe gjeneron raporte për shitjet ditore, orare, për kategori, njësi dhe operator, dhe për faturat e fundit.

crm, marketing & raportim

logimark është program për menaxhimin e klientëve, krijimin e fushatave promocionale për shitjet me pakicë apo shumicë, dhe gjenerimin e raporteve të shitjes. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Lidhet me programet e tjera të logical për shitje pakice, bar-restorant dhe
operacione në terren.

menaxhim dyqani me palmar

flexstore është aplikacion në android për menaxhimin e dyqanit me palmar. Integrohet me sistemet financiare dhe të fiskalizimit. Të dhënat si artikuj, çmime, gjëndje merren nga sistemet financiare dhe ju u nisni atyre dokumentat në kohë reale. Me flexstore bëni porosi, shitje, blerje, transferta, inventar, pritje malli, skadenca, printim etiketash, etj.

menaxhim magazine me palmar

flexcore është aplikacion në android për menaxhimin e magazinës me palmar. Integrohet me sistemet financiare dhe të fiskalizimit. Të dhënat si artikuj, çmime, gjëndje merren nga sistemet financiare dhe ju u nisni atyre dokumentat në kohë reale. Me flexcore menaxhoni porosi, shitje, blerje, transferta, inventar, pritje malli, skadenca, printim etiketash, etj.

raporte në mobile

mcore është aplikacion në android dhe iOS për gjenerimin e raporteve dhe grafikëve në smartfon ose tabletë. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit dhe me sistemet financiare dhe ERP përmes cloud. Merr të dhënat nga sistemet financiare dhe gjeneron raporte për shitjet ditore, orare, për kategori, njësi dhe operator, dhe për faturat e fundit.

program për pika shitjesh

eshop është program për dyqanet e pakicës dhe marketet, për të plotësuar fatura të fiskalizuara dhe printuar ato. Me eshop, listoni artikujt me gjëndje, kosto dhe çmime. eshop është i përshtatshëm për të gjithë llojet e bizneseve të pakicës, si markete, dyqane veshjesh, elektronike, bizhuterie, parukeri, farmaci dhe biznese të ngjashme.

program për ecommerce

logistore është një zgjidhje ecommerce për ndërtimin, menaxhimin dhe promovimin e dyqanit tuaj online. Me logistore mund të shisni artikuj nga një faqe web & Facebook, menaxhoni shitjet në desktop & mobile. Ngarkoni artikujt me kode, çmime, kategori dhe foto, dhe listojini në dyqanin online sipas gjëndjes. Menaxhoni porositë, pagesat & dërgimet.

Na kontaktoni:

klientët tanë për programe për dyqane pakice dhe markete

×