programe të fiskalizuara për biznesin

Logical është kompani programesh për biznesin që sot besohet nga shumë klientë. Operojmë në treg që prej Tetor 2012 dhe sot kemi mbi 900 klientë me mbi 2500 pika shitjeje në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi dhe Bosnie & Hercegovinë. Logical ofron zgjidhje për shitje me pakicë, bar-restorant-hoteleri, operacione në terren dhe logjistikë të cilat janë të fiskalizuara dhe të integruara me sistemet financiare & ERP.

Dëshironi një informacion më të detajuar për shërbimet tona?

Nëse po, lini të dhënat tuaja dhe materiali do ju vijë me email. 

Na kontaktoni:

×