aplikacion për bar-restorante

webbar është aplikacion në android për marrjen e porosive dhe printimin e faturave me smartfon. webbar lidhet me versionin në desktop logibar dhe me sistemet financiare dhe ERP, si dhe integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit. Me webbar operatorët mund të marrin porositë direkt nga tavolina duke përmirësuar cilësinë e shërbimit.

menaxhoni tavolinat

Me webbar operatorët mund të menaxhojnë shumë lehtë tavolinat. Ata vendosin numrin e tavolinës dhe procedojnë të shtojnë fatura në të. Kur klientët janë gati të paguajnë, operatorët mund të bëjnë mbyllje dhe printojnë faturën përmbledhëse.

merrni porositë e klientëve

webbar shpejton punën në biznesin tuaj pasi operatorët mund të kalojnë nga një tavolinë në një tjetër për të marrë porosinë dhe dërguar dhe printuar atë direkt. Ata zgjedhin kategorinë, artikullin dhe sasinë dhe dërgojnë faturën për print.

një pos për çdo operator

Çdo operator përdor smartfonin e tij dhe përdoruesin unik për t’u lidhur në aplikacion. Aplikacioni funksionon në vendndhodhje të përcaktuar. Operatorët mund të bëjnë edhe mbylljen e turnit dhe të shikojnë xhiron e tyre ditore në fund të ditës.

faturim në tavolina

Konfigurim me tavolina ku mund të
zgjidhni tavolinën dhe shtoni fatura në të.

transferim tavoline

Transferoni një ose të gjithë faturat e tavolinës
nga një tavolinë në një tavolinë tjetër.

xhiro & mbyllje turni

Kamarierët mund të kontrollojnë xhiron ditore
nga celulari si dhe të bëjnë mbylljen e turnit.

bar & restorant

Programi mund të ndahet me zonë bari dhe
restoranti, për të gjeneruar fatura për të dy zonat.

kategori & kërkim

Zhbironi listën e artikujve sipas kategorive
ose kërkoni me kërkimin e zgjuar.

specifika porosie

Ju mund të shtoni specifika apo detaje shtesë
rreth porosisë së dhënë, direkt në faturë.

klientët tanë