Pozicione Vakante

agsdix-fas fa-laptop-code

Backend Developer

logical kërkon të punësojë Backend Developer.
Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al
agsdix-fab fa-angular

.NET Angular (JS) Developer

logical kërkon të punësojë Angular JS Developer.
Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al
agsdix-fab fa-android

Android Developer

logical kërkon të punësojë Android Developer.
Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al

.Net Developer

logical kërkon të punësojë .Net Developer.
Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al