Sa është çmimi?

Në foto: Stafi Logical duke festuar ditëlindjen e 9-të, Llogara, Tetor 2021

Çfarë duhet të dinë klientët tanë potencial përpara çmimit

Ofrojmë më shumë se thjesht program dhe teknologji

Logical nuk ofron thjesht një program, por zgjidhje softuerike, konsulencë, ndihmë & suport, për çdo sipërmarrje që beson se bashkëpunimi me ne do të krijojë një tjetër standard për ta.

Klienti ynë është një marrëdhënie, jo një transaksion.

Dhe, nga eksperienca e këtyre 9 viteve, kemi kuptuar që marrëdhëniet duan kohë e funksionojnë si çdo marrëdhënie tjetër. 

Jo të gjithë klientët janë njësoj

Gjëja e parë që i kërkojmë një klienti që na telefonon është një takim. Pse? Sepse çdo klient, edhe pse vjen nga industri e njëjtë, varet se në çfarë faze ndodhet, çfarë programesh ka përdorur, çfarë stafi ka dhe sa të kualifikuar janë ata. Pra, për ne çdo klient është unik dhe vjen bashkë me çdo gjë që e shqetëson. Ekspertët tanë, pasi marrin gjithë informacionin e nevojshëm, ofrojnë konsulencë të dedikuar dhe sugjerojnë zgjidhje softuerike që do t’i përshtateshin më mirë. Pasi biem dakord me klientin, dërgojmë një ofertë të personalizuar.

Ne mund të integrohemi në sistemin tuaj

Një ndër “frikërat” tipike të klientëve tanë: “A duhet të ndryshoj sistemin tim financiar që disponoj?”. Jo, sigurisht që jo. Programet tona optimizojnë përdorimin e sistemit tuaj financiar, lidhin proceset me njëri-tjetrin, lidhin funksionet dhe rolet e punonjësve për ti bërë më të lehtë-menaxhueshme. Kjo kursen kohë, dhe të gjithë e dimë që koha është flori. Dhe ju nuk ka nevojë të hidhni poshtë një investim që e keni bërë tashmë.

Ofrojmë zgjidhje afatgjata dhe të qëndrueshme

Ajo që ne ofrojmë nuk implementohet brenda ditës. Klientët duhet ta marrin në konsideratë këtë gjë. Ne kemi një staf të dedikuar që programuesish që pështasin zgjidhjet për klientët, kemi një grup që merret me punën në terren për implementim pasi  mund të duhen dhe pajisjet, kemi grupin që trajnon stafin që të mund të përdorë programet në mënyrë efiçente sa më shpejt të jetë e mundur. Po flasim për zgjidhje softuerike që ju i përdorni çdo ditë në proçeset tuaja të punës, që nga shitësi, magazinieri, financa, supervizori e deri tek pronari që mund të monitorojë gjithë këtë proces live nga telefoni i tij. Interesante, apo jo?

Tani po, mund të flasim dhe negociojmë për çmimin. Mos u shqetësoni! Kemi zgjidhje për të gjithë. Edhe për klientin e madh, dhe për atë që synon të bëhet i tillë. Ekspertët tanë dinë se çfarë sugjerojnë.

Ju mund të informoheni mbi zgjidhjeve softuerike që Logical ofron përmes burimeve të mëposhtme:
Email: [email protected]
Cel: +355 67 20 00 178

Sa është çmimi për zgjidhjet softuerike?

zgjidhje softuerike, logical team

Në foto: Stafi Logical duke festuar ditëlindjen e 9-të, Llogara, Tetor 2021

 

Çdo shitës, pavarësisht se në cilën industri punon, një ndër pyetjet e para me të cilën përballet në mënyrë të pashmangshme është: “Sa kushton?”.

Por a mund të kemi gjithmonë një përgjigje të gatshme për klientët që e kërkojnë me ngulm këtë? JO!

Në varësi të llojit të biznesit, sidomos kur kemi të bëjmë me zgjidhje softuerike teknologjike, apo produkte digjitale të personalizuara dedikuar bizneseve të tjera, kjo përgjigje kërkon kohë dhe sigurisht, marrëveshje.

Çfarë duhet të dinë klientët tanë potencial përpara çmimit mbi zgjidhjet softuerike

Ofrojmë më shumë se thjesht programe & teknologji

Logical nuk ofron thjesht një program, por zgjidhjet softuerike, konsulencë, ndihmë & suport, për çdo sipërmarrje që beson se bashkëpunimi me ne do të krijojë një tjetër standard për ta.

Klienti ynë është një marrëdhënie, jo një transaksion.

Dhe, nga eksperienca e këtyre 9 viteve, kemi kuptuar që marrëdhëniet duan kohë e funksionojnë si çdo marrëdhënie tjetër.

Jo të gjithë klientët janë njësoj

Gjëja e parë që i kërkojmë një klienti që na telefonon është një takim. Pse? Sepse çdo klient, edhe pse vjen nga industri e njëjtë, varet se në çfarë faze ndodhet, çfarë programesh ka përdorur, çfarë stafi ka dhe sa të kualifikuar janë ata. Pra, për ne çdo klient është unik dhe vjen bashkë me çdo gjë që e shqetëson. Ekspertët tanë, pasi marrin gjithë informacionin e nevojshëm, ofrojnë konsulencë të dedikuar dhe sugjerojnë programet që do t’i përshtateshin më mirë. Pasi biem dakord me klientin, dërgojmë një ofertë të personalizuar.

Ne mund të përshtasim programet tona me sistemin tuaj financiar

Një ndër “frikërat” tipike të klientëve tanë: “A duhet të ndryshoj sistemin tim financiar që disponoj?”. Jo, sigurisht që jo. Programet tona optimizojnë përdorimin e sistemit tuaj financiar, lidhin proceset me njëri-tjetrin, lidhin funksionet dhe rolet e punonjësve për ti bërë më të lehtë-menaxhueshme. Kjo kursen kohë, dhe të gjithë e dimë që koha është flori. Dhe ju nuk ka nevojë të hidhni poshtë një investim që e keni bërë tashmë.

Ofrojmë zgjidhje afatgjata dhe të qëndrueshme

Ajo që ne ofrojmë nuk implementohet brenda ditës. Klientët duhet ta marrin në konsideratë këtë gjë. Ne kemi një staf të dedikuar që programuesish që pështasin zgjidhjet softuerike për klientët, kemi një grup që merret me punën në terren për implementim pasi  mund të duhen dhe pajisjet, kemi grupin që trajnon stafin që të mund të përdorë programet në mënyrë efiçente sa më shpejt të jetë e mundur. Po flasim për zgjidhje teknologjike që ju i përdorni çdo ditë në proçeset tuaja të punës, që nga shitësi, magazinieri, financa, supervizori e deri tek pronari që mund të monitorojë gjithë këtë proces live nga telefoni i tij. Interesante, apo jo?

Tani po, mund të flasim dhe negociojmë për çmimin. Mos u shqetësoni! Kemi zgjidhje për të gjithë. Edhe për klientin e madh, dhe për atë që synon të bëhet i tillë. Ekspertët tanë dinë çfarë t’ju sugjerojnë. 

Ju mund të mësoni më shumë mbi zgjidhje softuerike që Logical ofron përmes burimeve të mëposhtme:
Email: [email protected]
Cel: +355 67 20 00 178

rreth logical

logical është kompani programesh për biznesin. Operojmë në treg që prej Tetor 2012 dhe sot kemi mbi 900 klientë me mbi 2500 pika shitjeje në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi dhe Bosnie & Hercegovinë. Klientët më të mëdhenj në treg kanë besuar në zgjidhjet tona.

Punonjës

klientë

Vite në treg

pika shitje

shmel express logo, zgjidhje te fiskalizuara
neptun logo, fiskalizimi, programe fiskalizimi
spar logo, kliente, fiskalizimi
mulliri i vjeter logo, programe fiskalizimi, kliente
×