programe të fiskalizuara për biznesin

logical është kompani programesh për biznesin. Operojmë në treg që prej Tetor 2012 dhe sot kemi mbi 900 klientë me mbi 2500 pika shitjeje në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi dhe Bosnie & Hercegovinë. logical ofron zgjidhje për shitje me pakicë, bar-restorant-hoteleri, operacione në terren dhe logjistikë të cilat janë të fiskalizuara dhe të integruara me sistemet financiare & ERP.