programe për hoteleri, bar-restorant dhe market

Programe për hoteleri, bar-restorant, market, për automatizimin dhe optimizimin e operacioneve të biznesit për hotelet, komplekset turistike, baret, restorantet, kafenetë, dhe dyqanet e pakicës. Punon me sisteme informatike të thjeshta për t’u përdorur për rezervime në hotele, prerje faturash, menaxhim gjëndjeje artikujsh dhe magazinash, krijim dhe aplikim uljesh në çmime për artikuj dhe klientë, menaxhim të klientëve me karta apo në sistem, regjistrim të klientëve dhe furnitorëve, etj. Punoni me një grup profesionistësh që ofron konsulencën, suportin dhe eksperiencën më optimale në treg.

program për hoteleri

Program për hoteleri për të menaxhuar lehtë dhe në mënyrë të automatizuar dhe optimizuar proceset e rezervimit dhe check-in dhe check-out. Menaxhoni regjistrimin e klientëve, përpilimin dhe printimin e faturave, kryerjen e parapagesave dhe pagesave, regjistrimin e shërbimeve të ndryshme.

programe per hoeleri bar restorant
programe për hoteleri bar restorant

program për bar & restorant

Program për bar restorant për menaxhimin e shitjeve, faturave dhe magazinës për baret, restorantet, piceritë, kafenetë, pastiçeritë, fast-foodet dhe bizneset e tjera të këtij tipi. Merrni porosi dhe printoni fatura, menaxhoni artikujt dhe gjëndjen e tyre në magazinë dhe regjistroni dhe kategorizoni klientët dhe furnitorët.

program për marketin & dyqanin

Program për menaxhimin e shitjeve në markete, dyqane të pakicës dhe supermarkete. Menaxhoni artikujt me barkode, faturat e shitjeve dhe të blerjeve, magazinat dhe furnitorët. Menaxhoni klientët, listë prezencat e stafit dhe aksesoni statistika dhe raporte të ndryshme shitjeje.

programe per hoeleri bar restorant

Klientët Tanë

 
 

rreth nesh

kontakt

logical është një kompani programesh për biznesin që operon në Tiranë që prej Tetor 2012. Kompania ofron programe për bare, restorante, markete, distribucion dhe logjistikë për biznese të vogla, të mëdha dhe rrjete pakice e shumice. Në 2018 logical shtoi në portofolin e saj e-point, gamë programesh për bar, hotel dhe market.

agsdix-smt2-place

rr. tish daija
kompleksi haxhiu
sh. 6 | kati 6 | ap. 32
1019 | tiranë | shqipëri

agsdix-smt3-settings-phone

+355 67 20 54 128

agsdix-smt2-mail

sales@logic.al

programe për hoteleri bar restorant

Programe për hoteleri, bar-restorant, market, për automatizimin dhe optimizimin e operacioneve të biznesit për hotelet, komplekset turistike, baret, restorantet, kafenetë, dhe dyqanet e pakicës. Punon me sisteme informatike të thjeshta për t’u përdorur për rezervime në hotele, prerje faturash, menaxhim gjëndjeje artikujsh dhe magazinash, krijim dhe aplikim uljesh në çmime për artikuj dhe klientë, menaxhim të klientëve me karta apo në sistem, regjistrim të klientëve dhe furnitorëve, etj. Punoni me një grup profesionistësh që ofron konsulencën, suportin dhe eksperiencën më optimale në treg.

programe per hoeleri bar restorant

program për hoteleri

Program për hoteleri për të menaxhuar lehtë dhe në mënyrë të automatizuar dhe optimizuar proceset e rezervimit dhe check-in dhe check-out. Menaxhoni regjistrimin e klientëve, përpilimin dhe printimin e faturave, kryerjen e parapagesave dhe pagesave, regjistrimin e shërbimeve të ndryshme.

programe për hoteleri bar restorant

program për bar & restorant

Program për bar restorant për menaxhimin e shitjeve, faturave dhe magazinës për baret, restorantet, piceritë, kafenetë, pastiçeritë, fast-foodet dhe bizneset e tjera të këtij tipi. Merrni porosi dhe printoni fatura, menaxhoni artikujt dhe gjëndjen e tyre në magazinë dhe regjistroni dhe kategorizoni klientët dhe furnitorët.

programe per hoeleri bar restorant

program për marketin & dyqanin

Program për menaxhimin e shitjeve në markete, dyqane të pakicës dhe supermarkete. Menaxhoni artikujt me barkode, faturat e shitjeve dhe të blerjeve, magazinat dhe furnitorët. Menaxhoni klientët, listë prezencat e stafit dhe aksesoni statistika dhe raporte të ndryshme shitjeje.

Klientët Tanë

 
 

rreth nesh

logical është një kompani programesh për biznesin që operon në Tiranë që prej Tetor 2012. Kompania ofron programe për bare, restorante, markete, distribucion dhe logjistikë për biznese të vogla, të mëdha dhe rrjete pakice e shumice. Në 2018 logical shtoi në portofolin e saj e-point, gamë programesh për bar, hotel dhe market.

kontakt

agsdix-fas fa-map-marker-alt

rr. tish daija
kompleksi haxhiu
sh. 6 | kati 6 | ap. 32
1019 | tiranë | shqipëri

agsdix-smt3-settings-phone

+355 67 20 54 128

agsdix-smt2-mail

sales@logic.al

programe për hoteleri bar restorant