kontakt

logical – kompani e cila ofron zgjidhje për shitje, logjistikë, distribucion dhe marketing, është gjithnjë pranë jush. Kontaktoni grupin tonë të shitjes nëse jeni të interesuar për programet tona, përmes formës së kontaktit, e-mailit apo një prej numrave të kontaktit. Vihuni në kontakt me ne nëse jeni të interesuar të punoni pranë logical përmes kontaktit të burimeve njerëzore. Na kontaktoni nëse keni nevojë për suportin tonë teknik rreth një prej produkteve apo shërbimeve tona.

adresa

rr. tish daija | kompleksi haxhia sh. 6 | kati 6 | ap. 32 1019 | tiranë | shqipëri

suport teknik

suport teknik

informacion

burimet njerëzore

orari i punës

E Hënë – E Premte: 08:00 – 18:00
E Shtunë: 09:00 – 14:00
E Dielë: Pushim