Si ju ndihmon një KDS të organizoni kuzhinën e restorantit?

Çfarë është një KDS? Si ju ndihmon të organizoni kuzhinën e restorantit? Një KDS (Kitchen Display System) mund ta mbajë kuzhinën e restorantit tuaj të organizuar dhe të operojë lehtësisht e pa vonesa.  Kitchen Display System (një sistem me ekran për kuzhinën që mund...

Rëndësia e teknologjisë në distribucion

Rëndësia e teknologjisë në distribucion   Gjatë gjithë vitit 2021, për shkak të situatës globale që tashmë është e njohur për të gjithë, shumë sektorë ndryshuan. Bashkë me to ndryshuan dhe sjelljet konsumatore. Industria e distribucionit është vazhdimisht nën...

Pyetjet më të shpeshta që bëhen për një sistem POS

Nëse po mendoni të investoni në sistemin e POS për biznesin tënd, sigurisht që keni shumë pyetje. Më poshtë janë disa nga pyetjet më të shpeshta në lidhje me sistemet e pikave të shitjeve. Çfarë është POS (pikë shitje dixhitale)? Çfarë veçorish janë të rëndësishme në...