Si funksionon sistemi logiPOS në një supermarket

Pavarësisht se ku jetoni, nuk jeni kurrë shumë larg nga një supermarket. Çdo ditë, miliona njerëz kalojnë një ose dy orë brenda ambjenteve të një marketi për të blerë gjërat e nevojshme të javës. Sistemet EPOS dhe supermarketet bëjnë një kombinim të përsosur. Shumë...