Nëse menaxhoni apo jeni pronar/e e një hoteli,
atëherë ky artikull është krijuar për ty.

Sipas të dhënave të Aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza”, në territorin e Shqipërisë
shënojnë 1.5 Milion pasagjerë. Një rritje prej 50% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit
2022. Kjo tregon se dhe numri i turistëve në territorin tonë është shtuar konsiderueshëm.

Në artikullin e bashkangjitur do të gjeni sugjerime për të ofruar shërbim më të mirë dhe për
të përballuar fluksin e turistëve që pritet këtë vit.

 

×