rreth nesh

programe për shitje, distribucion, logjistikë dhe marketing

6 years together | to be continued…

 

Që prej Tetor 2012, ofrojmë programe për shitje, distribucion, logjistikë dhe marketing për biznesin e madh dhe të vogël. Programet tona për barin, supermarketet e marketet, shitjen në terren e magazinën, të integruara me sistemet financiare dhe ERP dhe cloud systems, janë adoptuar nga bizneset më të mëdha në Shqipëri si Kastrati, SPAR, Moncheri, Mulliri i Vjetër, Neptun, Jumbo, Elka, Lufra, Agna Group, Amita, Lori Caffe, Hako, KFC e shumë të tjerë.

Me një eksperiencë 6 vjeçare, jemi zgjidhja më logjike për bizneset e mëdha dhe të mesme. Tashmë jemi të pranishëm dhe në Kosovë, Bosnie & Hercegovinë, Maqedoni dhe po punojmë për të konkuruar tregjet në të gjithë Ballkanin së bashku me klientët tanë. 

Puna jonë për automatizimin e operacioneve të biznesit vazhdon me ju…

misioni ynë

1 Të sigurojmë zgjidhjet më të mira për operacionet e përditshme të biznesit.
2 Të ofrojmë programe për shitje, marketing, logjistikë dhe distribucion.
3 Të zhvillojmë programe për shitje moderne dhe inovatore për biznesin.