Rëndësia e teknologjisë në distribucion

Rëndësia e teknologjisë në distribucion   Gjatë gjithë vitit 2021, për shkak të situatës globale që tashmë është e njohur për të gjithë, shumë sektorë ndryshuan. Bashkë me to ndryshuan dhe sjelljet konsumatore. Industria e distribucionit është vazhdimisht nën...