Pyetje-përgjigje mbi Fiskalizimin

Çdo subjekt biznesi që operon në territorin shqiptar, duhet të njohë mirë ligjin e ri mbi fiskalizimin dhe zbatimin e tij. Kemi renditur mëposhtë disa nga pyetjet më të shpeshta që drejtojnë subjektet, me përgjigje nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve. Klikoni mbi...

5 ide si të shpërbleni klientët tuaj besnikë

A e dini se të kesh një program besnikërie në restorant është mundësia më e mirë për të riftuar vizitorët tuaj? Si një industri që varet nga luhatjet e tregut dhe sjelljet e konsumatorit, restoranti lidhet ngushtësisht me klientët besnikë për të pasur një reputacion...

logical është çertifikuar nga AKSHI & DPT

Logical eshte kompani e çertifikuar nga  Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dhe AKSHI.   Logical ka marrë çertifikatën e lëshuar në mënyrë të përbashkët nga DPT dhe AKSHI. Me këtë çertifikatë logical përfiton të drejtën e tregtimit të zgjidhjeve software...
×