program për menaxhim dyqani me palmar

flexSTORE është një program për menaxhimin e dyqanit me palmar. Përmes flexSTORE ju mund të bëni porositë, blerjet, furnitorët, pritje malli, lëvizje stoku, skadenca inventar, printim etiketash me palmar. Me versionin në desktop shihni porositë, faturat, inventarin, etj. Programi lidhet me sistemet financiare dhe ERP.

menaxhim dyqani me palmar

flexCORE funksionon me palmar. Përmes palmarit dhe programit flexSTORE ju mund të skanoni artikujt, printoni etiketa, bëni porositë, faturat, blerjet, transfertat dhe çdo veprim tjetër logjistik në dyqanin tuaj të pakicës.

menaxhoni inventarin e dyqanit

Me flexSTORE mund të kryeni porosi, blerje, shitje, lëvizje stoku dhe thjesht mund të manaxhoni inventarin dhe magazinën e dyqanit në mënyrë tërësisht të automatizuar.

integrim me sistemet financiare

Veprimet në flexSTORE janë tërësisht të integruara me sistemet financiare si F5 (Financa 5), Alpha (Web, Business), Microsoft Dynimcs NAV. Në këtë mënyrë çdo veprim në dyqan regjistrohet automatikisht në sistemin tuaj financiar.

SKANONI ARTIKUJ

Shtoni artikujt në porosi, fatura blerje e shitje dhe transferta, duke skanuar barkodin e artikujve.

POROSI DHE GJËNDJE

Skanoni artikujt dhe printoni etiketat direkt nga palmari me programin e integruar flexSTORE.

KËRKONI ARTIKUJ

Shtoni artikujt në listë, veç skanimit, edhe përmes fushës së kërkimit, dhe kontrolloni listën finale.

TRANSFERTA

Krijoni dokumenta transferte për artikujt nga njëra magazinë në magazinën tjetër.

PRITJE MALLI

Bëni pritjen e mallit duke kontrolluar artikujt dhe numrin e tyre në aplikacion, dhe konfirmuar marrjen.

MENAXHIM INVENTARI

Bëni inventarin e magazinës duke përcaktuar zonën, skanuar artikujt dhe vendosur numrin e tyre.

SKADENCA

Skanoni, shtoni datën e skadencës, numrin e artikujve dhe nxirrni artikujt më afër skadencës të parat.

PRINTIM ETIKETASH

Printoni etiketa për artikujt dhe raftet. Zgjidhni sasinë dhe përmasën e etiketës.

pse duhet të zgjidhni flexSTORE

flexSTORE është një program modern dhe një produkt tërësisht i integruar i cili mundëson menaxhimin e dyqanit me palmar, inventarizimin e artikujve si dhe shitje-blerjet me shumicë në dyqan. Programi integrohet edhe me logiPOS, programin tonë për menaxhimin e shitjeve në dyqanet e pakicës, marketeve, dhe supermarketeve. Është i integruar me sistemet financiare nga ku merr të dhënat e artikujve, çmimet, etj. Ne ofrojmë zgjidhjen më të plotë për automatizimin e shitjeve me pakicë në treg.

cilët janë klientët tanë?

Klientët tanë janë dyqanet me pakicë, marketet, supermarketet dhe rrjete pakice. flexSTORE është i përshtatshëm për dyqane & rrjete pakice ushqimore, veshjesh, kancelarie, bizhuterie, elektronike, etj.

flexSTORE - program për menaxhim dyqani me palmar

flexSTORE është një aplikacion android për menaxhimin e veprimeve logjistike të dyqanit të pakicës me palmar.