logjistikë

programe për magazina për shitje me pakicë dhe shumicë

flexLOGISTIC

program për magazina të mëdha

 

flexLOGISTIC është një program logjistike për menaxhimin e magazinës për bizneset e mëdha. Me flexLOGISTIC mund të monitoroni gjëndjen dhe veprimet e magazinës. Konfiguroni raftet, magazinën në 3D, algoritmat për lëvizjen e mallrave (FIFO, FEFO, LIFO), profilet e përdoruesve. Aksesoni informacionin e inventarit, shikoni gjëndjen e qelizave, sistemimet, raportet e performancës dhe monitoroni hyrje-daljet.

flexCORE

program për magazina për rrjetet e pakicës

 

flexCORE është program për menaxhimin e magazinës qëndrore të kompanisë për rrjetet e dyqave të pakicës, marketeve dhe supermarketeve. Me aplikacionin në palmar dhe versionin në desktop, ju mund të bëni porosi, fatura shitje dhe blerje, transferta, pritje malli, printoni etiketa, menaxhoni inventarin, skadencat, etj.

flexSTORE

program për magazina dyqanesh

 

flexSTORE është një program për menaxhimin e dyqaneve me palmar. Me aplikacionin flexSTORE në palmar dhe versionin në desktop, ju mundësojmë automatizimin dhe optimizimin e blerjeve, shitjeve, inventarit, printimit të etiketave, krijimit të skadencave, lëvizjes së stokut, porosive në magazinë, etj. Programi ofrohet si shtesë e logiPOS.