+355 67 20 00 178 sales@logic.al

3 arye kyçe

për të bërë fiskalizimin me logical

1. Zgjidhje jo Programe

Logical ofron zgjidhje, jo vetëm programe. Programet dhe modulet tona përshtaten për çdo lloj biznesi. Për çdo biznes që troket në dyert tona, ne ofrojmë konsulencë dhe më pas hartojmë një zgjidhje të dedikuar që përfshin programet, modulet, dhe pajisjet që i duhen biznesit për të optimizuar & automatizuar operacionet e tij.

2. Sistemet Financiare

Logical integrohet me të gjithë sistemet financiare që funksionojnë në treg. Ne ofrojmë pjesën operacionale të biznesit dhe zgjidhje që janë më tepër se postimi i një fature. Ne japim zgjidhje për retail, distribucion dhe magazina.

3. Procesi i Fiskalizimit

Logical është çertifikuar që në tetor të vitit 2020 për të ofruar shërbimin e fiskalizimit për kompani të vogla dhe të mëdha. Fiskalizimin e ofrojmë përmes aplikacioneve tona për retail, distribucion dhe magazina, dhe si shërbim më vete për kompanitë që kanë aplikacione të paçertifikuara për fiskalizm. Ofrojmë shërbimin e fiskalizimit e dokumentave të shitjes dhe të transfertës.

Në pak fjalë, logical ofron zgjidhjen më të plotë për fiskalizimin. Ne ofrojmë zgjidhje për operacionet e biznesit, integrohemi me sistemet financiare, dhe ofrojmë shërbimin e fiskalizimit.

Shkruani në sales@logic.al për të marrë ofertën tuaj të dedikuar.

rreth logical

logical është kompani programesh për biznesin. Operojmë në treg që prej Tetor 2012 dhe sot kemi mbi 900 klientë me mbi 2500 pika shitjeje në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi dhe Bosnie & Hercegovinë. Klientët më të mëdhenj në treg kanë besuar në zgjidhjet tona.

Punonjës

klientë

Vite në treg

pika shitje

{

Mbani sistemin tuaj financiar,

fiskalizimin e mbulojmë ne

– Gentian Gjiknuri, logical CEO