zgjidhje për e-commerce

Ndërtoni dyqanin tuaj online me platformën tonë e-commerce, dhe filloni të shisni menjëherë produkte nga shtëpia. Ju mund të shisni produkte, promovoni dyqanin tuaj dhe menaxhoni një biznes online të suksesshëm.

shisni produkte online

Me zgjidhjen logiSTORE, ju mund të ndërtoni dyqanin tuaj e-commerce për të shitur produkte në web dhe Facebook. Menaxhoni porositë e klientëve. Kontaktoni klientët kur braktisin shportën pa përfunduar blerjen. Mbani kontakt me klientët për t’i dërguar oferta të mëtejshme dhe njoftuar për okazione në dyqanin tuaj.

promovoni dyqanin tuaj

Promovoni dyqanin tuaj duke reklamuar shumë lehtë përmes Google Ads dhe Facebook Ads. Dërgoni fushata me email dhe kupona klientëve tuaj për të promovuar dhe rritur shitjet. Aplikoni ulje automatike për grupe të ndryshme klientësh. 

menaxhoni dyqanin online

Menaxhoni gjëndjen, porositë, blerjet, pagesat dhe dërgimet në desktop dhe përmes një aplikacioni në mobile. Ju mund të kontrolloni porositë e fundit dhe të kontaktoni klientët direkt nga celulari për të konfirmuar porositë dhe të procesoni shitjet dhe dërgesat përmes aplikacionit ose faqes së administrimit të dyqanit online.

SISTEM FINANCIAR

Dyqani online lidhet me sistemin financiar; lexon artikujt, çmimet, kategoritë; perditëson gjendjen. 

ARTIKUJT & GJËNDJA

Listoni & delistoni artikujt sipas gjëndjes. Përcaktoni çmime dhe detaje të tjera. Ngarkoni foto.

SHPORTA E BLERJEVE

Përcaktoni minimum shporte. Kontaktoni klientët nëse braktisin shportën për të mbaruar porosinë.

LISTA E KLIENTËVE

Krijoni një listë klientësh dhe kontaktojini ata me fushatë emailesh për oferta në dyqanin tuaj.

KUPONA, ULJE, DHURATA

Promovoni shitjet me kupona, ulje automatike për grupe klientësh dhe karta dhuratë për klientët tuaj. 

WEBSITE & FACEBOOK

Krijoni website për dyqanin tuaj dhe dizenjojeni atë shume lehtë. Ndërtoni dyqanin dhe në Facebook.

PAGESAT & DËRGIMI

Përcaktoni dërgesat dhe statusin e porosive. Shtoni metoda pagesash si paradhënie apo në dërgim. 

APLIKACION MOBILE

Menaxhoni porositë dhe shitjet me një aplikacion në mobile. Procesoni shitjet dhe kontaktoni klientët.

logiSTORE - zgjidhje e-commerce

Shisni produkte online në website, Facebook dhe menaxhoni dyqanin tuaj direkt nga smartfoni