program për dyqane e markete

logiPOS është një program për dyqane, markete, supermarkete dhe rrjete marketesh. Programi mundëson lidhjet me kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi, video regjistrues dixhitalë si dhe me ndërfaqe touch screen. Integrohet me programin tuaj financiar si Financa 5, Microsoft Dynamics NAV, Alpha (Web, Business).

integrimi me pajisjet hardware

logiPOS operon me çdo pajisje me touch screen, qoftë kompjuter POS apo tabletë. Programi është i ndërtuar që të integrohet me të gjithë pajisjet moderne për menaxhimin e marketit apo dyqaneve të pakicës, duke përfshirë kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi, video regjistrues dixhitalë dhe lexues barkodi.

integruar me cloud dhe sistemet financiare

logiPOS integrohet me cloud dhe sistemet ERP. Merr master data (të dhëna mbi artikujt, çmimet, kategoritë, etj.) nga sistemi qëndror. Dërgon të dhënat e gjeneruara në market si shitjet, faturat, etj. në sistemin qëndror.

funksionet marketing dhe crm

logiPOS ka funksione marketingu dhe CRM-je të krijuara për të rritur frekuencën dhe besnikërinë konsumatore. Programi mundëson menaxhimin e klientëve, kthime produktesh dhe periudha garancie. Shpërblen klientët me sistem pikësh shpërblimi, dhënie dhuratash, ulje, kupona, vauçera, etj.

KONFIGURIM PËRDORUESI

Konfiguro të drejtat e aksesit në
program si shitës/operator ose
supervizor, financë, administrim

CRM & LOYALTY CARD

Ofroni pikë shpërblimi dhe
mblidhni të dhëna & aksesoni
raport mbi blerjet nga klientët

KUPONA & VOUCHER

Nxisni klientët duke ofruar metodë
pagese dhe ulje me kupon, voucher,
zbritje fature, pikë shpërblimi.

FATURË NË PRITJE

Nëse klienti kthehet për të marrë
një produkt tjetër, lini faturën në
pritje dhe hapni një tjetër

DISTINA

Llogarisni gjëndjen dhe bëni
mbylljen me distinën, duke vënë
numrin për secilën monedhë

METODA PAGESE

Metoda pagese me para në dorë,
me kartë, me të dyja bashkë, dhe
me zgjedhje valute

XHIRO DITORE

Operatorët dhe supervizorët mund
të gjenerojnë xhiron ditore dhe ta
printojnë raportin

RAPORTE SHITJESH

Gjeneroni raporte shitjesh për artikuj, kategori, klientë, agjentë, orë e datë, metoda pagese, etj.

Pse duhetzgjidhni logiPOS

 

logiPOS është program për dyqane, markete dhe supermarkete. Është një zgjidhje optimale sidomos për zinxhirët e shitjeve me pakicë. logiPOS integrohet në cloud, me sistemet financiare dhe ERP, funksionon me të gjitha pajisjet moderne të shitjes në markete dhe dyqane, lidhet programet si flexSTORE për menaxhimin e inventarit të dyqanit me palmar, logiMARK për krijimin e skemave të shitjeve dhe promocionale, logiCORE për raporte analitike mbi shitjet dhe mCORE për raporte në mobile. Ne ofrojmë zgjidhjen më të plotë për automatizimin e shitjeve me pakicë në treg.

Cilët janë klientët tanë?

Klientët tanë janë dyqanet me pakicë, marketet, supermarketet, rrjetet/zinxhirët e marketeve. logiPOS është i përshtatshëm për dyqane të vogla apo rrjete, si ushqimore, dyqane veshjesh, kancelarie, bizhuteri, elektronike, etj. 

logiPOS – program për dyqane e markete

logiPOS është program për markete, supermarkete dhe dyqane të shitjes me pakicë.