menaxhim i magazinës me palmar

flexCORE është një program për menaxhimin e magazinës qëndrore të rrjeteve të pakicës me palmar. Me flexCORE, zinxhirët e marketeve, supermarketeve, dyqaneve të pakicës mund të administrojnë blerjet, shitjet, inventarin dhe magazinën, lëvizjen e stokut, porositë në magazinë, pritje malli, printim etiketash, skadencat, etj.
menaxhim magazine me palmar

flexCORE është një program për menaxhimin e magazinës me palmar. Me flexCORE, zinxhirët e marketeve, supermarketeve, dyqaneve të pakicës mund të administrojnë blerjet, shitjet, inventarin dhe magazinën, lëvizjen e stokut, porositë në magazinë, pritje malli, printim etiketash, skadencat.

automatizim i magazinës & inventar

Me flexCORE mund të kryeni porosi, blerje, shitje, lëvizje stoku dhe thjesht mund të manaxhoni inventarin dhe magazinën në mënyrë tërësisht të automatizuar.

cloud & sistemet financiare

Veprimet në flexCORE janë tërësisht të integruara me sistemet financiare si F5 (Financa 5), Alpha (Web, Business), Microsoft Dynimcs NAV. Në këtë mënyrë çdo veprim regjistrohet automatikisht në sistemin tuaj financiar.

SKANONI ARTIKUJ

Shtoni artikujt në porosi, fatura blerje e shitje dhe transferta, duke skanuar barkodin e artikujve.

POROSI DHE GJËNDJE

Skanoni artikujt dhe printoni etiketat direkt nga palmari me programin e integruar flexSTORE.

KËRKONI ARTIKUJ

Shtoni artikujt në listë, veç skanimit, edhe përmes fushës së kërkimit, dhe kontrolloni listën finale.

TRANSFERTA

Krijoni dokumenta transferte për artikujt nga njëra magazinë në magazinën tjetër.

PRITJE MALLI

Bëni pritjen e mallit duke kontrolluar artikujt dhe numrin e tyre në aplikacion, dhe konfirmuar marrjen.

MENAXHIM INVENTARI

Bëni inventarin e magazinës duke përcaktuar zonën, skanuar artikujt dhe vendosur numrin e tyre.

SKADENCA

Skanoni, shtoni datën e skadencës, numrin e artikujve dhe nxirrni artikujt më afër skadencës të parat.

PRINTIM ETIKETASH

Printoni etiketa për artikujt dhe raftet. Zgjidhni sasinë dhe përmasën e etiketës.

pse duhet të zgjidhni flexCORE

flexCORE është një program modern dhe një produkt tërësisht i integruar i cili mundëson menaxhimin e magazinës së kompanisë me palmar, inventarizimin e artikujve, shitje-blerjet me shumicë, transfertat, etj. Programi integrohet edhe me logiPOS, programin tonë për menaxhimin e shitjeve në dyqanet e pakicës, marketeve, dhe supermarketeve. Është i integruar me sistemet financiare nga ku merr të dhënat e artikujve, çmimet, etj. Ne ofrojmë zgjidhjen më të plotë për automatizimin e shitjeve me pakicë në treg.

cilët janë klientët tanë?

Klientët tanë janë dyqanet me pakicë, marketet, supermarketet dhe rrjete pakice. flexCORE është i përshtatshëm për dyqane & rrjete pakice ushqimore, veshjesh, kancelarie, bizhuterie, elektronike, etj.

flexCORE - menaxhim i magazinës me palmar

flexCORE është një aplikacion android për menaxhimin e veprimeve logjistike në magazinën e kompanisë.