shitje me pakicë

programe shitjeje për dyqane, markete, supermarkete, rrjete pakice dhe shitje online

logical ofron zgjidhje të plotë për kompanitë që operojnë në industrinë e shitjeve me pakicë me programe për shitje me pakicë POS për shitje, shërbime, CRM, marketing e raportim dhe aplikacione android dhe desktop për menaxhimin e dyqaneve dhe magazinave me palmar. Programet e logical janë të integruara në cloud dhe me sistemet financiare dhe ERP. Programet marrin të dhënat (master data) direkt nga sistemet financiare të klientëve dhe dërgojnë dokumenta tek këto programe, gjithshka në kohë reale. Zgjidhjet e shitjeve me pakicë që ne ofrojmë janë të përshtatshme për bizneset e vogla me pika teke dhe bizneset e mëdha dhe rrjetet e pakicës.

program për rrjetet e pakicës

 

logiPOS është një program për dyqane, markete, supermarkete dhe rrjete marketesh. Programi mundëson lidhjet me kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi, video regjistrues dixhitalë si dhe me ndërfaqe touch screen. Integrohet me programin tuaj financiar si Financa 5, Microsoft Dynamics NAV, Alpha (Web, Business).

program për menaxhim dyqani me palmar

 

flexSTORE është një program për menaxhimin e dyqanit me palmar. Përmes flexSTORE ju mund të bëni porositë, blerjet, furnitorët, pritje malli, lëvizje stoku, skadenca, inventar, printim etiketash me palmar. Me versionin në desktop shihni porositë, faturat, inventarin, etj. Programi lidhet me sistemet financiare dhe ERP.

menaxhim i magazinës me palmar

 

flexCORE është një program për menaxhimin e magazinës qëndrore të rrjeteve të pakicës me palmar. Me flexCORE, zinxhirët e marketeve, supermarketeve, dyqaneve të pakicës mund të administrojnë blerjet, shitjet, inventarin dhe magazinën, lëvizjen e stokut, porositë në magazinë, pritje malli, printim etiketash, skadencat, etj.

program për crm, marketing & raportim

 

logiMARK është një program për CRM, marketing dhe raportim për dyqane dyqane e markete të pakicës. Me logiMARK ju mund të aplikoni skema shitjeje dhe marketingu si bundle packs, voucher, happy hour, kupona, etj dhe të shpërbleni klientët me një sistem pikësh të mbledhura në karta besnikërie. Gjithashtu ju gjeneroni raporte për shitjet dhe ofertat.

program për raporte në mobile

mCORE është një aplikacion për raporte shitjeje në mobile për dyqanet e shitjeve me pakicë, marketet, supermarketet, rrjetet e pakicës. Me mCORE ju mund të ndiqni shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes smartfonit. Raportet janë të shoqëruara me grafikë që ju japin një pamje të plotë rreth suksesit të operacioneve në biznesin tuaj.

program për dyqanet e pakicës

Program për menaxhimin e shitjeve në markete, dyqane të pakicës dhe supermarkete. Menaxhoni artikujt me barkode, faturat e shitjeve dhe të blerjeve, magazinat dhe furnitorët. Menaxhoni klientët, listë prezencat e stafit dhe aksesoni statistika dhe raporte të ndryshme shitjeje. Programi është i përshtatshëm për bizneset e pakicës me një pikë teke.

zgjidhje për e-commerce

Ndërtoni dyqanin tuaj online me platformën tonë e-commerce, dhe filloni të shisni menjëherë produkte nga shtëpia. Ju mund të shisni produkte, promovoni dyqanin tuaj dhe menaxhoni një biznes online të suksesshëm. Dyqani online lidhet me sistemin financiar; lexon artikujt, çmimet, kategoritë; perditëson gjendjen.

Klientët në industrinë e Shitjeve me Pakicë

 
 

logical ofron zgjidhje të plotë për kompanitë që operojnë në industrinë e shitjeve me pakicë me programe për shitje me pakicë POS për shitje, shërbime, CRM, marketing e raportim dhe aplikacione android dhe desktop për menaxhimin e dyqaneve dhe magazinave me palmar. Programet e logical janë të integruara në cloud dhe me sistemet financiare dhe ERP. Programet marrin të dhënat (master data) direkt nga sistemet financiare të klientëve dhe dërgojnë dokumenta tek këto programe, gjithshka në kohë reale. Zgjidhjet e shitjeve me pakicë që ne ofrojmë janë të përshtatshme për bizneset e vogla me pikat teke dhe bizneset e mëdha dhe rrjetet e pakicës.

program për rrjetet e pakicës

logiPOS është një program për dyqane, markete, supermarkete dhe rrjete marketesh. Programi mundëson lidhjet me kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi, video regjistrues dixhitalë si dhe me ndërfaqe touch screen. Integrohet me programin tuaj financiar si Financa 5, Microsoft Dynamics NAV, Alpha (Web, Business).

program për menaxhim dyqani me palmar

flexSTORE është një program për menaxhimin e dyqanit me palmar. Përmes flexSTORE ju mund të bëni porositë, blerjet, furnitorët, pritje malli, lëvizje stoku, skadenca, inventar, printim etiketash me palmar. Me versionin në desktop shihni porositë, faturat, inventarin, etj. Programi lidhet me sistemet financiare dhe ERP.

menaxhim i magazinës me palmar

flexCORE është një program për menaxhimin e magazinës qëndrore të rrjeteve të pakicës me palmar. Me flexCORE, zinxhirët e marketeve, supermarketeve, dyqaneve të pakicës mund të administrojnë blerjet, shitjet, inventarin dhe magazinën, lëvizjen e stokut, porositë në magazinë, pritje malli, printim etiketash, skadencat, etj.

program për crm, marketing & raportim

logiMARK është një program për CRM, marketing dhe raportim për dyqane dyqane e markete të pakicës. Me logiMARK ju mund të aplikoni skema shitjeje dhe marketingu si bundle packs, voucher, happy hour, kupona, etj dhe të shpërbleni klientët me një sistem pikësh të mbledhura në karta besnikërie. Gjithashtu ju gjeneroni raporte për shitjet dhe ofertat.

program për raporte në mobile

mCORE është një aplikacion për raporte shitjeje në mobile për dyqanet e shitjeve me pakicë, marketet, supermarketet, rrjetet e pakicës. Me mCORE ju mund të ndiqni shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes smartfonit. Raportet janë të shoqëruara me grafikë që ju japin një pamje të plotë rreth suksesit të operacioneve në biznesin tuaj.

program për dyqanet e pakicës

Program për menaxhimin e shitjeve në markete, dyqane të pakicës dhe supermarkete. Menaxhoni artikujt me barkode, faturat e shitjeve dhe të blerjeve, magazinat dhe furnitorët. Menaxhoni klientët, listë prezencat e stafit dhe aksesoni statistika dhe raporte të ndryshme shitjeje. Programi është i përshtatshëm për bizneset e pakicës me një pikë teke.

zgjidhje për e-commerce

Ndërtoni dyqanin tuaj online me platformën tonë e-commerce, dhe filloni të shisni menjëherë produkte nga shtëpia. Ju mund të shisni produkte, promovoni dyqanin tuaj dhe menaxhoni një biznes online të suksesshëm. Dyqani online lidhet me sistemin financiar; lexon artikujt, çmimet, kategoritë; perditëson gjendjen.

Klientët në Industrinë e Shitjeve me Pakicë