Krijoni dyqanin tuaj online me platformën e re e-commerce logiSTORE

by | Apr 16, 2020 | shërbime të reja

logical sjell tek ju produktin më të ri, platformën e-commerce logiSTORE, produkt më i vlefshëm për të gjithë ata që duan të shesin online. Ndërtoni dyqanin tuaj online me platformën tonë e-commerce, dhe filloni të shisni menjëherë produkte nga shtëpia. Ju mund të shisni produkte, promovoni dyqanin tuaj dhe menaxhoni një biznes online të suksesshëm: Funksionet e logiSTORE e bëjnë krijimin dhe menaxhimin e dyqanit super të lehtë për të gjithë ju:

1) Shisni, promovoni dhe menaxhoni

Shisni online, promovoni dyqanin në media sociale dhe google; menaxhoni dyqanin në desktop & mobile.

2) Lidhje me Sistemet Financiare

Dyqani lidhet me sistemin financiar; lexon artikujt, çmimet, kategoritë. Artikujt listohen dhe delistohen sipas gjëndjes.

3) Kontrolloni vlerën e shportës

Kontrolloni koston e dërgimit të porosive dhe blerjeve duke përcaktuar vlerë minimale për shportën.

 

 

4) Desktop, Mobile, Facebook

Klientët mund të blejnë në web, aplikacion & Facebook, desktop & mobile. Shitësit mund të menaxhojnë dyqanin me aplikacion në mobile.

5) Popullim me foto në dy hapa

Populloni dyqanin me foto duke i emërtuar ato me kode dhe barkode dhe ngarkuar folderin në dyqan.

 

 

logiSTORE është platforma më e plotë e-commerce për krijimin e një biznesi të suksesshëm online. Është koha për të realizuar ëndrrën tuaj dhe menaxhuar një biznes të suksesshëm nga shtëpia. Kontaktoni logical për më shumë informacion.