HoReCA Capital Brands Distribution

klient i logical në distribucion

HoReCA Capital Brands Distribution është distributor i markës së kafesë Julius Meinl. Kompania operon me programin tonë të shpërndarjes në terren, webFLEX dhe programin e koordinimit dhe monitorimit të shitjeve në terren flexBOARD.