programe për hotelin dhe barin

programe për hotele, bar-restorante dhe markete

Klientët Tanë

 
ama
Ammos Himare
Artisti
Balux
Bar da Santa
Bel Conti Hotel
Bermon Hotel
Bleart Hotel
Blue Star
Buze Hotel
Charl’s
CheckPoint Charlie
Coko Bistro Bar
Copper Bar & Lounge
Demi Hotel
Diamma Resort
Divina Boutique Hotel Restaurant
Drymades Inn
Fresh Line
Hani i Pazarit
Harli Kafe
Hermes Tirana Hotel
Hotel Dolce Vita
Hotel Fieri
Hotel Godija
Hotel Iliria
Hotel Majestic
Hotel Mava
Kripe dhe Piper
l’angolo dolce
Life Gallery Hotel
Llogora Tourist Village
Lollipop
Luani-A
Meison Bistro
Miraxh Hotel
Monarc Hotel
New York Hotel
Pastarella
Pepper Concept Bar
Pizzeria Pavarotti
Rapo’s Hotel
Sea View Hotel
Tribeca
U Roast Caffee Lab
Vila Alehandro
Vila Belvedere
Wilson Hotel
z-biznes
 

rreth nesh

kontakt

logical është një kompani programesh për biznesin që operon në Tiranë që në Tetor 2012. Kompania ofron programe për bare, restorante, markete, disbtribucion dhe logjistikë për biznese të vogla, të mëdha dhe rrjete pakice e shumice. Në 2018 logical shtoi në portofolin e saj e-point, gamë programesh për bar, hotel dhe market.

agsdix-smt2-place

rr. tish daija
kompleksi haxhiu
sh. 6 | kati 6 | ap. 32
1019 | tiranë | shqipëri

agsdix-smt3-settings-phone

+355 67 20 54 128

agsdix-smt2-mail

sales@logic.al

programe për hotelin dhe barin

rreth nesh

logical është një kompani programesh për biznesin që operon në Tiranë që në Tetor 2012. Kompania ofron programe për bare, restorante, markete, disbtribucion dhe logjistikë për biznese të vogla, të mëdha dhe rrjete pakice e shumice. Në 2018 logical shtoi në portofolin e saj e-point, gamë programesh për bar, hotel dhe market.

kontakt

agsdix-smt2-place

rr. tish daija
kompleksi haxhiu
sh. 6 | kati 6 | ap. 32
1019 | tiranë | shqipëri

agsdix-smt3-settings-phone
+355 67 20 54 128
agsdix-smt2-mail

sales@logic.al

programe për hotelin dhe barin