Devi 20-Group

klient i logical në distribucion

Devi 20-Group është distributor i markës së vajit Floriol. Kompania operon me programin tonë të shpërndarjes në terren, webFLEXdhe programin e koordinimit dhe monitorimit të shitjeve në terren flexBOARD.