Çfarë duhet të dijë çdo biznes për fiskalizimin?

Pyetje & Përgjigje mbi fiskalizimin 1. Çfarë është fiskalizimi? Fiskalizimi është tërësia e masave të marra për të zvogëluar evazionin fiskal në të gjithë transaksionet me dhe pa para në dorë. Në procesin e fiskalizimit, të gjithë transaksionet (faturat e krijura)...

Menaxhoni transfertat dhe veprimet në magazina me flexboard

Menaxhoni transfertat dhe veprimet në magazina me flexboard flexboard, programi ynë për monitorimin dhe planifikimin e operacioneve në terren, ofron dhe modulin e magazinave, përmes së cilit ju mund të menaxhoni transfertat, urdhërat e transfertave dhe të shitjeve,...

si të krijojmë oferta me flexboard

Si të krijojmë oferta për klientët me flexboard flexboard, programi ynë për monitorimin dhe planifikimin e operacioneve në terren, ofron dhe modulin e marketingut, përmes së cilit ju mund të krijoni oferta për klientët. Krijoni oferta në artikull dhe total, për sasi,...

logimark – moduli i marketingut për bizneset

logimark – module marketingu për bizneset logimark është program për crm, marketing dhe raporte. Me logimark ju mund të krijoni voucher, kupona, zbritje në faturë, kategori apo artikull, bundle pack, happy hour, ulje për evente apo klientë të përsëritur dhe...

logipos – program për markete dhe dyqane pakice

logipos – program për markete dhe dyqane pakice logipos është program për dyqanet e merketet dhe dyqaenet e pakicës për menaxhimin e shitjeve. Është programi më i përshtatshëm për rrjetet e pakicës. Me logipos ju plotësoni të gjithë nevojat për menaxhimin e një...

mcore – raporte shitjesh në kohë reale

mcore – raporte shitjesh në kohë reale Raporte shitjesh në kohë reale mcore është aplikacion i cili gjeneron raporte dhe grafikë të shitjes në kohë reale. Të dhënat merren direkt nga sistemet financiare të cilat sinkronizohen në cloud me programet tona të...