program për barin & restorantin

logiBAR është program POS i përshtatur për bare, restorante, kafeteri, piceri, apo vetë-shërbim, sipas llojit të biznesit tuaj. Konfigurohet me tavolina, me menu bundle pack dhe është i përshtatur për pagesa me kesh, karta, valutë, pikë. Integrohet në cloud me sistemet financiare dhe ERP që e bën të përshtatshëm për rrjetet e bareve apo restoranteve.

integrim me cloud dhe sistemet financiare

Programi mund të lidhet me sistemet qëndrore financiare dhe integron transaksione nga çdo bar apo restorant me sistemin qëndror në kohë reale. Menaxhimi mund të kontrollojë dyqane të ndryshme nga zona të ndryshme.

integrim me pajisje moderne POS

logiBAR operon me çdo pajisje me touch screen, qoftë kompjuter POS apo tabletë Programi integrohet me të gjithë pajisjet moderne, duke përfshirë kasat fiskale, video regjistrues dixhitalë, etj; gjeneron kod wifi së bashku me faturën.

CRM, marketing & raportim

Ka funksione marketingu dhe CRM-je të krijuara për të rritur frekuencën dhe besnikërinë konsumatore. Disa nga funksionet janë sistemi i shpërblimit me pikë, voucher, kupona, bundle packs, happy hour, etj. Gjithashtu ju mund të gjeneroni raporte shitjesh.

KONFIGURO PËRDORUES

Konfiguro të drejtat e aksesit në program si kamarier ose supervizor për funksione të ndryshme.

METODA PAGESE

Metoda pagese me kesh, me kartë, ose pjesërisht kesh, pjesërisht kartë, Mundësi zgjedhje valute.

STRUKTURË TAVOLINASH

logiBAR mund të konfigurohet me tavolina. Ju zgjidhni tavolinën dhe shtoni fatura mbi të.

KUPONA & VOUCHER

Nxisni klientët duke ofruar metodë pagese dhe ulje me kupon, voucher, zbritje fature, pikë shpërblimi.

CRM & KARTA BESNIKËRIE

Ofroni pikë shpërblimi dhe mblidhni të dhëna & aksesoni raport mbi blerjet nga klientët.

BUNDLE PACKS

Shisni më shumë duke kombinuar produktet në menu dhe i shitur ato me çmime preferenciale.

HAPPY HOUR

Përcaktoni çmim Happy Hour për ditë e orë të caktuara për artikull, kategori apo klientë.

RAPORTE SHITJESH

Gjeneroni raporte shitjesh për artikuj, kategori, klientë, staf, orë e datë, metoda pagese, etj.

pse ju duhet logiBAR

logiBAR është program për bare dhe restorante i cili funksionon me çdo lloj pajisje me touch screen si kompjutër POS apo tabletë dhe mund të lidhet edhe me skanues barkodi. logiBAR shoqërohet dhe me versionin në mobile, aplikacionin webBAR që mundëson marrjen e porosive tavolinë më tavolinë nga celulari. logiBAR ju mundëson të regjistroni dhe mblidhni faturat në sistemin qëndror në kohë reale. Lidhja me sistemin qëndror e bën logiBAR perfekt për menaxhim e shumë pikave.

cilët janë klientët tanë?

logiBAR dhe webBAR përdoren nga baret, restorantet, kafeteritë, piceritë, etj, dhe janë zgjidhja primare e disa prej zinxhirëve e bar-kafeve më të gjera dhe frekuentuara në vend.

logiBAR - program për barin & restorantin

logiBAR është një program POS për bare, restorante, kafene e rrjete të këtij tipi, për menaxhimin e shitjeve.