bar & restorant

programe për bar, restorant, kafene & rrjet lokalesh

logical ofron një zgjidhje të plotë për baret dhe restorantet me programe POS për menaxhimin e barit, faturave dhe porosive, aplikacion android për marrjen e porosive direkt nga smartfoni dhe programe për marketing, CRM, raportim. Programet tona janë të integruara me sistemet financare dhe ERP përmes cloud, dhe marrin të dhëna (master data) nga këto sisteme, dhe nisin dokumenta tek to. Zgjidhja e plotë bar-restorant e logical është sidomos e përshtatshme për rrjetet e bareve, restoranteve, kafeneve, etj. Për pika të vogla baresh apo restorantesh ne ofrojmë edhe zgjidhjen epoint bar-restorant.

program për barin & restorantin

 

logiBAR është program POS i përshtatur për bare, restorante, kafeteri, piceri, apo vetë-shërbim, sipas llojit të biznesit tuaj. Konfigurohet me tavolina, me menu bundle pack dhe është i përshtatur për pagesa me kesh, karta, valutë, pikë. Integrohet në cloud me sistemet financiare dhe ERP që e bën të përshtatshëm për rrjetet e bareve apo restoranteve.

program android për bare & restorante

 

Merrni porosi në mobile me aplikacionin në android, webBAR. Aplikacioni funksionon me programin logiBAR. Me të ju mund të merrni porositë dhe të printoni faturat direkt nga tavolina. Me webBAR, çdo kamarier ka sistemin e vetë informatik POS në celular çka shkurton dhe përshpejton procesin e marrjes së porosive në lokalet dhe oraret me shumë fluks.

program për CRM, marketing & raportim

logiMARK është një program për marketing dhe CRM për bare, restorante, kafene dhe zinxhirë të këtij lloji. Me logiMARK ju mund të aplikoni skema shitjeje dhe marketingu si bundle packs, voucher, happy hour, kupona, dhe të shpërbleni klientët me sistem pikësh përmes kartës së besnikërisë. Gjithashtu gjeneroni raporte shitjeje dhe ofertash.

program për raporte në mobile

mCORE është një aplikacion për raporte shitjeje në mobile për baret, restorantet, kafenetë dhe rrjetet e këtij lloji. Me mCORE ju mund të ndiqni shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes smartfonit. Raportet janë të shoqëruara me grafikë që ju japin një pamje të plotë rreth suksesit të operacioneve në biznesin tuaj.

aplikacion android për pagesa

flexPAY është një aplikacion finance i cili mundëson kryerjen e pagesave
përmes smartfonëve. Klientët mund të paguajnë faturat me aplikacionet e
tyre bankare, duke skanuar kodin QR të gjeneruar nga flexPAY për këto fatura.

Klientët në Industrinë e Bareve e Restoranteve

 
 

logical ofron një zgjidhje të plotë për baret dhe restorantet me programe POS për menaxhimin e barit, faturave dhe porosive, aplikacion android për marrjen e porosive direkt nga smartfoni dhe programe për marketing, CRM, raportim. Programet tona janë të integruara me sistemet financare dhe ERP përmes cloud, dhe marrin të dhëna (master data) nga këto sisteme, dhe nisin dokumenta tek to. Zgjidhja e plotë bar-restorant e logical është sidomos e përshtatshme për rrjetet e bareve, restoranteve, kafeneve, etj. Për pika të vogla baresh apo restorantesh ne ofrojmë edhe zgjidhjen epoint bar-restorant.

program për barin & restorantin

 

logiBAR është program POS i përshtatur për bare, restorante, kafeteri, piceri, apo vetë-shërbim, sipas llojit të biznesit tuaj. Konfigurohet me tavolina, me menu bundle pack dhe është i përshtatur për pagesa me kesh, karta, valutë, pikë. Integrohet në cloud me sistemet financiare dhe ERP që e bën të përshtatshëm për rrjetet e bareve apo restoranteve.

program android për bare & restorante

 

Merrni porosi në mobile me aplikacionin në android, webBAR. Aplikacioni funksionon me programin logiBAR. Me të ju mund të merrni porositë dhe të printoni faturat direkt nga tavolina. Me webBAR, çdo kamarier ka sistemin e vetë informatik POS në celular çka shkurton dhe përshpejton procesin e marrjes së porosive në lokalet dhe oraret me shumë fluks.

program për CRM, marketing & raportim

logiMARK është një program për marketing dhe CRM për bare, restorante, kafene dhe zinxhirë të këtij lloji. Me logiMARK ju mund të aplikoni skema shitjeje dhe marketingu si bundle packs, voucher, happy hour, kupona, dhe të shpërbleni klientët me sistem pikësh përmes kartës së besnikërisë. Gjithashtu gjeneroni raporte shitjeje dhe ofertash.

program për raporte në mobile

mCORE është një aplikacion për raporte shitjeje në mobile për baret, restorantet, kafenetë dhe rrjetet e këtij lloji. Me mCORE ju mund të ndiqni shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes smartfonit. Raportet janë të shoqëruara me grafikë që ju japin një pamje të plotë rreth suksesit të operacioneve në biznesin tuaj.

aplikacion android për pagesa

flexPAY është një aplikacion finance i cili mundëson kryerjen e pagesave përmes smartfonëve. Klientët mund të paguajnë faturat me aplikacionet e tyre bankare, duke skanuar kodin QR të gjeneruar nga flexPAY për këto fatura.

Klientët në Industrinë e Bareve e Restoranteve