bar-restorant-hoteleri

programe për menaxhimin e bareve, restoranteve, kafeneve dhe hoteleve

logical ofron një zgjidhje të plotë për bar-restorant-hotelerinë me programe POS për menaxhimin e barit, faturave dhe porosive, program për menaxhimin e rezervimeve për hotelet, aplikacion android për marrjen e porosive direkt nga smartfoni dhe programe për marketing, CRM, raportim dhe pagesa në mobile. Programet tona janë të integruara me sistemet financare dhe ERP përmes cloud, dhe marrin të dhëna (master data) nga këto sisteme, dhe nisin dokumenta tek to. Programet tona janë të përshtatshme për të gjitha bizneset e vogla tek bizneset e mëdha dhe rrjetet.

program për bar-restorant për rrjetet

 

logiBAR është program POS i përshtatur për bare, restorante, kafeteri, piceri, apo vetë-shërbim, sipas llojit të biznesit tuaj. Konfigurohet me tavolina, me menu bundle pack dhe është i përshtatur për pagesa me kesh, karta, valutë, pikë. Integrohet në cloud me sistemet financiare dhe ERP që e bën të përshtatshëm për rrjetet e bareve apo restoranteve.

aplikacion android për bar-restorant

 

Merrni porosi në mobile me aplikacionin në android, webBAR. Aplikacioni funksionon me programin logiBAR. Me të ju mund të merrni porositë dhe të printoni faturat direkt nga tavolina. Me webBAR, çdo kamarier ka sistemin e vetë informatik POS në celular çka shkurton dhe përshpejton procesin e marrjes së porosive në lokalet dhe oraret me shumë fluks.

program për crm, marketing & raportim

logiMARK është një program për marketing dhe CRM për bare, restorante, kafene dhe zinxhirë të këtij lloji. Me logiMARK ju mund të aplikoni skema shitjeje dhe marketingu si bundle packs, voucher, happy hour, kupona, dhe të shpërbleni klientët me sistem pikësh përmes kartës së besnikërisë. Gjithashtu gjeneroni raporte shitjeje dhe ofertash.

program për raporte në mobile

mCORE është një aplikacion për raporte shitjeje në mobile për baret, restorantet, kafenetë dhe rrjetet e këtij lloji. Me mCORE ju mund të ndiqni shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes smartfonit. Raportet janë të shoqëruara me grafikë që ju japin një pamje të plotë rreth suksesit të operacioneve në biznesin tuaj.

program për bar-restorant

Program për baret, restorantet, piceritë, kafenetë, pastiçeritë, fast-foodet dhe bizneset e tjera të këtij tip, i përshtatshëm për bar-restorantet me një pikë të vetme. Me epoint bar-restorant merrni porositë, printoni faturat, regjistroni klientët dhe furnitorët, menaxhoni artikujt me çmime, kategori dhe gjëndje, bëni blerje dhe aplikoni ulje dhe oferta.

program për hoteleri

Program për menaxhimin e hotelit që lehtëson procesin e rezervimit, check-in, check-out dhe kontrollin e gjëndjes në hotel. Me epoint hoteleri, ju mund të regjistroni klientët, bëni faturat dhe pagesat, klasifikoni objektet dhe shërbimet dhe përcaktoni çmimet për to, si dhe gjeneroni dhe aksesoni raporte.

aplikacion android për pagesa

flexPAY është një aplikacion finance i cili mundëson kryerjen e pagesave përmes smartfonëve. Klientët mund të paguajnë faturat me aplikacionet e tyre bankare, duke skanuar kodin QR të gjeneruar nga flexPAY për këto fatura. Me flexPAY ju mund të aksesoni arkivën e të gjithë pagesave të bëra më parë sipas datës dhe orës.

Klientët në Industrinë e Bar-Restorant-Hotelerisë

 
 

logical ofron një zgjidhje të plotë për bar-restorant-hotelerinë me programe POS për menaxhimin e barit, faturave dhe porosive, program për menaxhimin e rezervimeve për hotelet, aplikacion android për marrjen e porosive direkt nga smartfoni dhe programe për marketing, CRM, raportim dhe pagesa në mobile. Programet tona janë të integruara me sistemet financare dhe ERP përmes cloud, dhe marrin të dhëna (master data) nga këto sisteme, dhe nisin dokumenta tek to. Programet tona janë të përshtatshme për të gjitha bizneset e vogla tek bizneset e mëdha dhe rrjetet.

program për bar-restorant për rrjetet

 

logiBAR është program POS i përshtatur për bare, restorante, kafeteri, piceri, apo vetë-shërbim, sipas llojit të biznesit tuaj. Konfigurohet me tavolina, me menu bundle pack dhe është i përshtatur për pagesa me kesh, karta, valutë, pikë. Integrohet në cloud me sistemet financiare dhe ERP që e bën të përshtatshëm për rrjetet e bareve apo restoranteve.

aplikacion android për bar-restorant

 

Merrni porosi në mobile me aplikacionin në android, webBAR. Aplikacioni funksionon me programin logiBAR. Me të ju mund të merrni porositë dhe të printoni faturat direkt nga tavolina. Me webBAR, çdo kamarier ka sistemin e vetë informatik POS në celular çka shkurton dhe përshpejton procesin e marrjes së porosive në lokalet dhe oraret me shumë fluks.

program për crm, marketing & raportim

logiMARK është një program për marketing dhe CRM për bare, restorante, kafene dhe zinxhirë të këtij lloji. Me logiMARK ju mund të aplikoni skema shitjeje dhe marketingu si bundle packs, voucher, happy hour, kupona, dhe të shpërbleni klientët me sistem pikësh përmes kartës së besnikërisë. Gjithashtu gjeneroni raporte shitjeje dhe ofertash.

program për raporte në mobile

mCORE është një aplikacion për raporte shitjeje në mobile për baret, restorantet, kafenetë dhe rrjetet e këtij lloji. Me mCORE ju mund të ndiqni shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes smartfonit. Raportet janë të shoqëruara me grafikë që ju japin një pamje të plotë rreth suksesit të operacioneve në biznesin tuaj.

program për bar-restorant

Program për baret, restorantet, piceritë, kafenetë, pastiçeritë, fast-foodet dhe bizneset e tjera të këtij tip, i përshtatshëm për bar-restorantet me një pikë të vetme. Me epoint bar-restorant merrni porositë, printoni faturat, regjistroni klientët dhe furnitorët, menaxhoni artikujt me çmime, kategori dhe gjëndje, bëni blerje dhe aplikoni ulje dhe oferta.

program për hoteleri

Program për menaxhimin e hotelit që lehtëson procesin e rezervimit, check-in, check-out dhe kontrollin e gjëndjes në hotel. Me epoint hoteleri, ju mund të regjistroni klientët, bëni faturat dhe pagesat, klasifikoni objektet dhe shërbimet dhe përcaktoni çmimet për to, si dhe gjeneroni dhe aksesoni raporte.

aplikacion android për pagesa

flexPAY është një aplikacion finance i cili mundëson kryerjen e pagesave përmes smartfonëve. Klientët mund të paguajnë faturat me aplikacionet e tyre bankare, duke skanuar kodin QR të gjeneruar nga flexPAY për këto fatura. Me flexPAY ju mund të aksesoni arkivën e të gjithë pagesave të bëra më parë sipas datës dhe orës.

Klientët në Industrinë e Bar-Restorant-Hotelerisë