Çfarë ju duhet?

logical logo

Programe për kompani që besojnë në teknologji dhe kanë ambicie të mëdha.

Rreth Nesh

Klientët tanë             Çmimet

Kush jemi                 Raste Suksesi

Mëso                        Na kontaktoni

Kontakt

Adresa: rr. tish daija, kompleksi haxhiu | shkalla 6 | kati 6 | ap. 32 | 1019 | tiranë, shqipëri

Tel: 0672000178

Email: [email protected]