logical është çertifikuar nga AKSHI & DPT

logical është çertifikuar nga AKSHI & DPT logical ka marrë çertifikatën e lëshuar në mënyrë të përbashkët nga DPT dhe AKSHI. Me këtë çertifikatë logical përfiton të drejtën e tregtimit të zgjidhjeve software (programeve & aplikacioneve) që janë çertifikuar....

Program për rezervime dhe check-in check-out për hotelet

Program për rezervime dhe check-in check-out për hotelet Nëse keni një hotel, dhe nuk keni një program për të automatizuar procesin e rezervimeve dhe check-in, check-out, çfarë po prisni? logical sjell tek ju ePoint hoteleri, programin më të sofistikuar për...

Aplikacion për pagesat nga celulari

Aplikacion për pagesat nga celulari Në realitetin e ri të pandemisë dhe distancimit social, mënyra më e sigurtë për të paguar faturën qoftë në një bar-restorant, supermarket apo në terren në kontekstin e shitjeve me shumicë, është përmes aplikacionit të pagesave në...

Covid-19: Të vërtetat dhe gënjeshtrat sipas OBSH

Covid-19: Të vërtetat dhe gënjeshtrat sipas OBSH Pandemia e Covid-19 ka shkaktuar një ndryshim të skajshëm në mënyrën tonë të jetesës. Shumë prej nesh jemi të stresuar në ankth për shëndetin tonë si dhe të prindërve apo të dashurve tanë. Që në fillim të hapjes së...

Masat e marra në logical për parandalimin e Covid-19

Masat e marra në logical për parandalimin e Covid-19 Në logical, e marrim pandeminë e Covid-19 dhe mbrojtjen e punonjësve tanë, familjarëve të tyre, klientëve tanë dhe të gjithë komunitetit që na rrethon, shumë seriozisht. Në muajt e parë të pandemisë gjatë...