A&A Group

klient i logical në shitje me pakicë dhe bar-restorant

A&A Group Sh.p.k zotëron lokale dhe dyqane në aeroportin Rinas. Ndër baret janë Segafredo dhe Alessi Bar të cilat operojnë me programin tonë të barit e restorantit, logiBAR. Ndër dyqanet, janë pikat Memories, Buy Albania dhe Nununa, të cilat operojnë me programin tonë për shitje me pakicë, logiPOS.